Missie

Doelstelling van het Instituut voor Arbeidsrecht (IvA) is het presenteren van een postacademisch juridisch onderwijsaanbod van het Arbeidsrecht en Sociale zekerheidsrecht. Dit onderwijsaanbod is een weergave van voor de rechtspraktijk relevante kennis, vaardigheden en ontwikkelingen en dient ertoe juridische professionals in de gelegenheid te stellen hun vakbekwaamheid te ontwikkelen, onderhouden en actualiseren. Onder vakbekwaamheid verstaan wij niet alleen de juridisch inhoudelijke bekwaamheid maar ook de deskundigheid in de professionele vaardigheden.

Het Instituut voor Arbeidsrecht streeft ernaar een onderwijsaanbod te creëren van een uitstekende juridische en didactische kwaliteit en wil cursisten en docenten daarbij tevens een servicegerichte dienstverlening bieden.

Organisatie

Directeur
Elsemiek van Os

Projectmanager
Wilma van Os

Secretariaat en aanmeldingenbeheer
Helma Overduin
Naomi van Wendel de Joode
Marit van der Zalm

Financiële administratie
Jenny Snippe

Onze gastvrouwen en gastheren
Anneleen Brokking
Kim Houweling
Maarten Koopman
Adam van Os
Aron van Os
Noa van Os
Bart Schreuders
Jan Chris Zondag
Niek Zondag

Raad van advies

Prof. mr. G.C. Boot; hoogleraar Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden; kantonrechter te Amsterdam
Mr. dr. P.S. Fluit; advocaat bij Stadhouders Advocaten te Utrecht, auteur Tekst&Commentaar Sociaal Zekerheidsrecht
Prof. mr. dr. A.R. Houweling; hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, redacteur van ArA, TAP en JIN
Mr. M.J.M.T. Keulaerds; advocaat en partner bij BarentsKrans te Den Haag; oud-voorzitter van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN)
Mr. P.G. Vestering; advocaat en partner bij Stibbe Advocaten te Amsterdam